Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 20. března
Stíny 20. března PDF Tisk Email
Středa, 20 Březen 2013 07:22

Zdravotníkům asistovali policisté

V pondělí 18. března vyjela policejní hlídka po deváté hodině večer do třebíčské nemocnice, kde byl ošetřován opilý muž, který se choval agresivně. Zdravotníci si vyžádali asistenci při jeho převozu na protialkoholní záchytnou stanici. Jednalo se o osmačtyřicetiletého muže, kterému byla při dechové zkoušce naměřena hodnota 2,5 promile alkoholu. Z důvodu obavy z možného protiprávního jednání opilého muže, policisté zdravotnické záchranné službě při převozu agresivního muže sanitním vozem do protialkoholní záchytné stanice v Jihlavě asistovali.

 

Krádež telekomunikačního kabelu

Policisté pátrají po pachateli, který se dopustil v obci Okříšky krádeže v prostoru vlakového nádraží. V době od úterý 12. března do pátečního večera odcizil po odstřižení sto metrů nepoužívaného kabelu a dále sto metrů telekomunikačního závěsného kabelu, čímž došlo k vyřazení z provozu jedné telefonní stanice.

Krádeží kabelů vznikla škoda přibližně deset tisíc korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání dvou přečinů, a to krádeže a poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Čtvrtek, 21 Březen 2013 11:01