Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 18. března
Stíny 18. března PDF Tisk Email
Pondělí, 18 Březen 2013 08:33

Krádež prasat

Policisté pátrají po pachateli, který odcizil na farmě Heraltice dvě prasata. V noci z pátku 15. března na sobotu vnikl do objektu zemědělského družstva. Pachatel se vloupal do budovy výkrmny prasat, kde na místě porazil a následně odcizil dvě prasata. Krádeží vznikla škoda přibližně osm tisíc korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádeže.

 

Řidiči pod vlivem alkoholu a drog

V neděli 17. března přistihli policisté v Třebíči řidiče pod vlivem alkoholu. Po osmé hodině ráno zastavili na ulici Úvoz vozidlo BMW, které jelo ve směru z ulice Mládežnická.  Policisté provedli u padesátiletého řidiče dechovou zkoušku, při které naměřili hodnotu 0,65 promile alkoholu, opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu 0,8 promile alkoholu v dechu. Řidič přiznal, že alkohol požíval v nočních hodinách předchozího dne.

Policisté mu další jízdu zakázali a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání dopravního přestupku.

O řidičský průkaz přišel také muž, který v Třebíči řídil vozidlo pod vlivem drog. Policisté ho zastavili v automobilu Ford Escort v sobotu 16. března po deváté hodině večer na ulici Sucheniova. Dechová zkouška byla u dvaadvacetiletého muže negativní. Dále policisté u řidiče provedli test na zjištění požití návykové látky s pozitivním výsledkem na marihuanu. Další jízda mu byla zakázána a na místě policisté muži zadrželi řidičský průkaz. Mladý řidič je podezřelý ze spáchání dopravního přestupku.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Středa, 20 Březen 2013 07:26