Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 1. února
Stíny 1. února PDF Tisk Email
Pátek, 01 Únor 2013 00:00

U silnice ležel opilý

Ve středu 30. ledna zajistili policisté před osmou hodinou večer v Jemnici opilého muže. Dvaačtyřicetiletý muž ležel na zemi u silnice na ulici Budějovická a bezprostředně tak ohrožoval svůj život a zdraví. Policisté u něho provedli dechovou zkoušku, při které naměřili hodnotu 3,32 promile alkoholu. Opilého muže zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. 

 

Pád z balkonu
Ve čtvrtek 31. ledna přijali policisté před devátou hodinou dopoledne oznámení o pádu muže z balkonu domu na ulici Krajinova v Třebíči. Na místo vyjela okamžitě policejní hlídka. U domu již zasahovala zdravotnická záchranná služba, vážně zraněný muž byl letecky transportován do brněnské nemocnice.

Policisté provedli šetření a zjistili, že pětapadesátiletý muž je zaměstnancem firmy, která provádí na domě stavební práce. Při provádění oprav muž z balkonu spadl na zem, a to z výšky přibližně pěti metrů. Na základě dosavadního šetření policisté nezjistili na pádu muže z balkonu zavinění cizí osoby. Případ dále šetří a zjišťují veškeré okolnosti.

Jana Kroutilová

Aktualizováno Sobota, 02 Únor 2013 08:11