Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 28. ledna
Stíny 28. ledna PDF Tisk Email
Pondělí, 28 Leden 2013 15:52

Onanoval na zastávce

V neděli 27. ledna přijali policisté před pátou hodinou ráno oznámení, že se v Třebíči na ulici Okružní na zastávce městské hromadné dopravy nachází obnažený muž, který onanuje, a to před dalšími osobami, které zde čekají na autobus. Na místo vyjela policejní hlídka. Po příjezdu policistů podezřelý muž již na místě nebyl. Na základě popisu ho ale během několika minut nalezli na ulici Zahraničního odboje. Policisté zjistili, že se jedná o opilého dvaadvacetiletého mladíka. Mladého muže zajistili a převezli na obvodní oddělení k provedení nezbytných úkonů. Při dechové zkoušce policisté muži naměřili hodnotu 1,42 promile alkoholu. Je podezřelý ze spáchání přečinu výtržnictví.

 

Opilý byl fyzicky napaden

Policisté šetří napadení mladistvého chlapce, ke kterému došlo v neděli 27. ledna kolem třetí hodiny v noci v kulturním domě v obci Kněžice. Zraněný chlapec byl na ošetření převezen do třebíčské nemocnice, kde zůstal hospitalizován.

Ihned poté co policisté přijali oznámení o napadení, začali případ šetřit. Zjistili, že mladistvého v kulturním domě napadl fyzicky čtyřiadvacetiletý muž. U mladistvého policisté provedli dechovou zkoušku, při které chlapci naměřili hodnotu 1,39 promile alkoholu. Policisté šetří napadení v současné době pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. Dále zjišťují, kdo osobě mladší osmnácti let požití alkoholu umožnil a dopustil se tak přestupku na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi.

 

Muže vykázali

V sobotu 26. ledna přijali policisté oznámení od ženy, která uvedla, že ji již delší dobu v místě bydliště, v bytě v Třebíči, napadá slovně i fyzicky její manžel. Policisté provedli šetření a zjistili, že k násilí vůči ženě dochází dlouhodobě a to i v přítomnosti jejich malého syna. Na základě vyhodnocení všech zjištěných skutečností a informací policisté rozhodli o vykázaní  jednatřicetiletého muže ze společného obydlí a jeho blízkého okolí na deset dní. Napadení šetří policisté v současné době jako přestupek proti občanskému soužití. Případem se dále zabývají.



Jana Kroutilová

Aktualizováno Úterý, 29 Leden 2013 15:10