Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. ledna
Stíny 9. ledna PDF Tisk Email
Středa, 09 Leden 2013 09:22

Krádež věcí z půdy

Policisté pátrají po pachateli, který odcizil v pátek 4. ledna ze společné půdy bytového domu v Náměšti nad Oslavou uskladněné věci. V době mezi sedmou hodinou ráno a desátou večer vnikl do domu na ulici Zámek. V prostoru půdy pachatel odcizil dětský kočárek, větší množství hraček, dětské dívčí oblečení, dvě skládací koloběžky a další věci. Dále poškodil obraz New Yorku s podsvícením. Krádeží způsobil pachatel škodu téměř sedm tisíc korun. Škoda, která vznikla poškozením, byla předběžně vyčíslena na 2 500 korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to krádež a porušování domovní svobody


Řidič pod vlivem alkoholu

Řidiče pod vlivem alkoholu odhalili policisté v neděli 6. ledna u obce Hroznatín. Před jednou hodinou v noci zastavila policejní hlídka vozidlo VW Polo. Vzhledem k tomu, že řidič vykazoval známky požití alkoholického nápoje, provedli u něho policisté dechovou zkoušku. Jednadvacetiletému muži naměřili hodnotu 0,14 promile alkoholu.

Další jízda policisté řidiči zakázali. Mladý muž je podezřelý ze spáchání dopravního přestupku.

Hulila mariánku
V neděli 6. ledna přistihli policisté v Třebíči při řízení vozidla řidičku, která byla pod vlivem drog. Po třetí hodině v noci zastavili na ulici Velkomeziříčská vozidlo Škoda Octavia jedoucí ve směru do centra města. Automobil řídila jednadvacetiletá žena. Dechová zkouška u ní byla negativní. Dále policisté provedli u ženy test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivním výsledkem na marihuanu. Další jízdu mladé řidičce zakázali. Žena je podezřelá ze spáchání dopravního přestupku.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Čtvrtek, 10 Leden 2013 22:27