Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 17. prosince
Stíny 17. prosince PDF Tisk Email
Pondělí, 17 Prosinec 2012 00:00

Sebral flašky a televizi

Policisté pátrají po pachateli, který se vloupal do rekreační chaty v katastru obce Číchov. V době od čtvrtečního večera 13. prosince do sobotního odpoledne vypáčil vchodové dveře objektu, chatu prohledal a odcizil televizi, přijímač satelitu, deku a dvě lahve alkoholu. Krádeží způsobil škodu přes dva tisíce korun. Poškozením dveří vznikla majiteli škoda téměř devět tisíc korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání tří trestných činů, a to krádež, poškození cizí věci a porušování domovní svobody.

 

Dětem se nic nestalo

V sobotu 15. prosince došlo po desáté hodině dopoledne k dopravní nehodě v katastru obce Slavětice. Třiačtyřicetiletý řidič vozidla Škoda Favorit jel ve směru jízdy od obce Rouchovany. Při projíždění levotočivé zatáčky dostal na vozovce pokryté souvislou vrstvou náledí vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat, vyjel s vozidlem mimo komunikaci, kde narazil do směrového sloupku, a následně v silničním příkopu havaroval.

Při dopravní nehodě se lehce zranila spolujedoucí, kterou zdravotníci ošetřili a následně převezli do třebíčské nemocnice. Ve vozidle dále cestovaly tři děti ve věku od dvou do sedmi let, které při nehodě nebyly zraněny. Na automobilu vznikla škoda přibližně deset tisíc korun. Další škoda byla způsobena poškozením směrového sloupku. Policisté provedli u řidiče vozidla dechovou zkoušku, při které u něho požití alkoholu vyloučili.

 

Mladá a nezkušená

V sobotu 15. prosince jela po páté hodině ráno jednadvacetiletá řidička vozidla Škoda Felicia po silnici ve směru jízdy k obci Petrůvky. Při projíždění levotočivé zatáčky dostala na vozovce pokryté vrstvou ujetého sněhu vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy smyk, který nezvládla vyrovnat, vyjela mimo komunikaci a havarovala v silničním příkopu, kde se vozidlo převrátilo na střechu. Při havárii se řidička zranila a musela být převezena do třebíčské nemocnice. Policisté provedli u mladé řidičky dechovou zkoušku, při které požití alkoholu vyloučili. Škodu, která vznikla na vozidle, předběžně vyčíslili na pětadvacet tisíc korun.
 

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Středa, 19 Prosinec 2012 08:23