Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 30. listopadu
Stíny 30. listopadu PDF Tisk Email
Pátek, 30 Listopad 2012 00:00

Zpackaná loupež

Třebíčtí kriminalisté pátrají po pachateli loupežného přepadení pobočky peněžního ústavu v Náměšti nad Oslavou. Ve středu 28. listopadu osm minut po půl páté večer vstoupil do pobočky na Masarykově náměstí maskovaný pachatel. Přistoupil k pokladně a na pokladní namířil krátkou střelnou zbraň. Pod pohrůžkou použití zbraně požadoval po ženě vydání finanční hotovosti. Střelnou zbraň dále namířil na druhou zaměstnankyni peněžního ústavu a požadavek na vydání peněz zopakoval. Následně, aniž by mu byla finanční hotovost vydána, z místa utekl. Při loupežném přepadení ke zranění osob nedošlo. Pachatel si neodnesl ani žádné peníze.

 

Ihned po přijetí oznámení o spáchané loupeži vyjeli na místo policisté. Informace o loupežném přepadení a popis pachatele byl předán všem policejním hlídkám a policisté po něm začali okamžitě pátrat. Případ převzali kriminalisté služby kriminální policie a vyšetřování, kteří provedli v peněžním ústavu a v jeho okolí šetření. Místo činu ohledal kriminalistický technik. Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu loupež. Loupežné přepadení prověřují a po pachateli intenzivně pátrají.

Dle získaného popisu je pachatelem muž drobnější postavy. Na sobě měl tmavé oblečení, jednalo se o mikinu s kapucí, přes kterou měl oblečenou šusťákovou bundu v délce ke stehnům, šusťákové kalhoty se světlými bočními pruhy a sportovní boty. Obličej si maskoval kuklou, kapucí a čepicí tzv. kšiltovkou.

Žádáme občany, kteří se v době loupežného přepadení v této lokalitě nacházeli a pachatele si všimli nebo by mohli kriminalistům poskytnout jakoukoli informaci směřující k jeho dopadení, aby se přihlásili na tísňové lince 158.
Jana Kroutilová

Aktualizováno Neděle, 02 Prosinec 2012 22:11