Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 23. listopadu
Stíny 23. listopadu PDF Tisk Email
Pátek, 23 Listopad 2012 11:45

Opil se tak, že nemohl jít

Ve středu 21. listopadu zajistili policisté v Třebíči opilého muže, který svým jednáním budil veřejné pohoršení. Po jedné hodině odpoledne vrávoral po chodníku na ulici Bráfova. Muž nebyl schopen samostatné chůze, padal na zem a byl silně znečištěn. Dechové zkoušky nebyl vzhledem k opilosti schopen. Policisté šestapadesátiletého muže zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

 

Jedna kráva střelená, druhá ukradená

Policisté pátrají po pachateli, který v katastru obce Chlístov odcizil jednu jalovici, druhou střelil a zanechal na místě. Oznámení o případu přijali policisté ve čtvrtek 22. listopadu před jedenáctou hodinou dopoledne.

Na místo vyjela policejní hlídka Obvodního oddělení Okříšky. Policisté zjistili, že v době od středečního rána 21. listopadu do čtvrtečního dopoledne na pastvinách v místech zvaných Bezdíkov pachatel střelil jednu chovnou jalovici a další chovnou jalovici odcizil. Usmrcená jalovice byla nalezena ve výběhu pro krávy. Policisté místo činu ohledali a provedli šetření. Na místo byl vyslán také kriminalistický technik, který zajistil stopy. Škoda na obou kusech skotu byla vyčíslena na celkem šedesát tisíc korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež a přečinu poškození cizí věci. Případ dále prověřují.

Jana Kroutilová

Aktualizováno Neděle, 25 Listopad 2012 23:24