Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 11. října
Stíny 11. října PDF Tisk Email
Čtvrtek, 11 Říjen 2012 00:00

Krádež nářadí

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o krádeži nářadí v ulici Cyrilometodějská v Třebíči. Neznámý pachatel odcizil v průběhu období od června do 27. září různé druhy elektrického nářadí z volně přístupného skladu. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na téměř 7.000 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže. V případě dopadení pachatele a prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Krádež železného šrotu

Ke krádeži železného šrotu došlo v areálu bývalého zemědělského družstva v obci Rokytnice nad Rokytnou. V průběhu období od června do 1. října neznámý pachatel vnikl do nezajištěných budov kravína a teletníku a odcizil železné ohradníky v celkové délce 1.764 metrů. Ohradníky z budov odříznul. Z kravína odcizil elektrický bojler na ohřev vody o objemu 300 litrů, z teletníku zásobník na krmné směsi a elektromotor. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 63.000 korun.

Policisté z Obvodního oddělení Okříšky případ prověřují jako přečin krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pátek, 12 Říjen 2012 08:09