Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Strážníci se činí
Strážníci se činí PDF Tisk Email
Pondělí, 08 Říjen 2012 07:32

Mladíci kradli moped
Dne 2.10.2012 ve 22:21 hod. oznámil na služebnu Městské policie Třebíč občan, že na ulici Svatopluka Čecha dva mladíci nesou malý motocykl. K prověření situace byla na místo vyslána nejbližší motorizovaná hlídka, která na místě zajistila dva mladíky a malý motocykl značky Babetta, který byl opatřený uzamčeným zámkem. Šetřením strážníci zjistili, že motocykl mladíci odcizili na ulici Bezručova. Vhledem k důvodnému podezření ze spáchání trestného činu byla celá věc postoupena příslušným orgánům.

 

Překazili vloupání
Dne  5. 10. 2012 ve 2:02 hod.  na  služebnu Městské policie Třebíč oznámil občan, že na ulici Demlova slyší podezřelé zvuky od stánku PNS. Strážníci na místě zjistili porušené zabezpečení vchodových dveří zmíněného stánku a nedaleko zadrželi i dvě podezřelé osoby, které se k činu doznaly. Strážníci věc na místě předali příslušným orgánům.

Tato událost je jen dalším důkazem dobré spolupráce občanů města se strážníky městské policie. Občané, kterým není lhostejné co se v jejich okolí děje a strážníci,  kteří jsou schopni včas a účinně zakročit, to je pro pachatele protiprávních jednání v našem městě nebezpečná kombinace.

 

Opilé děti
Dne 6.10.2012 v 19:00 hodin přijal dozorčí Městské policie Třebíč oznámení, že v prostoru Podzámecká Niva se nachází skupina dětí, kteří požívají víno. Strážníci na místě zjistili tři nezletilé a dvě mladistvé osoby, které byly pod vlivem alkoholu. Strážníci na místě také zajistili dvoulitrovou PET láhev červeného vína. Celá věc byla předána příslušným orgánům. 


Jan Kotlík