Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 5. října
Stíny 5. října PDF Tisk Email
Pátek, 05 Říjen 2012 06:57

Zadrženi na místě činu

Dva muži ve věku pětadvacet a jedenatřicet let z Třebíče jsou podezřelí z pokusu vloupání do novinového stánku v ulici Demlova v Třebíči. V ranních hodinách ve dne 5. října se pachatelé pokusili vloupat do novinového stánku. Pokoušeli se násilím překonat kovovou petlici vchodových dveří, přičemž byli zadrženi hlídkou strážníků Městské policie. Strážníci ihned přivolali policejní hlídku z Obvodního oddělení Třebíč, která si zloděje převzala. V současné době policisté prověřují další možnou trestnou činnost zadržených mužů. Za pokus vloupání jim hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. Majiteli způsobili škodu ve výši 2.000 korun. Případ je i nadále v prověřování a pachatelé jsou zadrženi v policejní cele.

 

Pokus o vloupání do restaurace

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o vloupání do restaurace na Dělnickém náměstí v Třebíči. Neznámý pachatel se v ranních až dopoledních hodinách dne 4. října pokusil vloupat do vnitřních prostor. Poškodil panty vchodových dveří a část omítky. Do restaurace pachatel nevnikl.

Majitel vyčíslil způsobenou škodu na 1.000 korun. V případě dopadení pachatele a prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická