Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 2. září
Stíny 2. září PDF Tisk Email
Úterý, 02 Říjen 2012 13:26

Vloupání do novinového stánku
Neznámý pachatel v noci z 1. na 2. října vnikl do vnitřních prostor novinového stánku v Třebíči v ulici Okrajová po násilném překonání visacího zámku od mříže a poté rozbil skleněnou výplň okna. Stánek prohledal a odcizil různé druhy cigaret a finanční hotovost. Zástupci poškozené firmy vyčíslili předběžně způsobenou škodu na téměř 28.000 korun. V případě dopadení pachatele a prokázání viny mu hrozí za přečin krádeže trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Bytař řádil na Novodvorské

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o vloupání do dvou bytů v ulici Novodvorská v Třebíči. Nezvaný host v dopoledních hodinách dne 1. října vnikl v šestém patře panelového domu do dvou bytů po násilném překonání zámku vchodových dveří. Vnitřní prostory prohledal a odcizil zlaté šperky a notebook.

Poškození vyčíslili způsobenou škodu na téměř 18.000 korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a porušování domovní svobody. V případě dopadení pachatele a prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Marcela Lavická