Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 26. září
Stíny 26. září PDF Tisk Email
Středa, 26 Září 2012 12:27

Auto není trezor

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou přijali trestní oznámení o krádeži věcí z motorového vozidla v obci Rapotice. Neznámý pachatel v odpoledních hodinách dne 25. září v ulici Padělky odcizil z neuzamčeného nákladního vozidla značky Citroen Jumper, zaparkovaného před rodinným domem, peněženku s finanční hotovostí, doklady, platební kartu a slevové karty. Majiteli způsobil odcizením škodu ve výši 36.000 korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

To bude počteníčko

K vloupání do novinového stánku došlo v ulici Demlova v Třebíči. Nezvaný zákazník vnikl do vnitřních prostor v noci z 25. na 26. září po násilném překonání petlice zámku a po překonání dřevěného obložení na novinovém stánku. Odcizil různé druhy tiskovin a DVD nosičů. Majitel předběžně vyčíslil škodu, kterou mu zloděj způsobil poškozením a odcizením na 2.000 korun.

Věc prověřují policisté z Obvodního oddělení Třebíč jako krádež. V případě dopadení pachatele a prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Malý chodec vběhl před přijíždějící auto

K dopravní nehodě došlo v 16:00 hodin dne 25. září v obci Jaroměřice nad Rokytnou v ulici Tyršova. Pětiletý chlapec se nechoval ukázněně v silničním provozu a vběhl na vyznačený přechod pro chodce bezprostředně před blížící se osobní vozidlo značky Mazda 626, jedoucí ve směru od ulice Březinova k ulici Komenského. Došlo ke střetu, při kterém chlapec utrpěl lehká zranění. Byl převezen do Nemocnice v Brně k ošetření. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou v šetření. Dopravní policisté provedli u řidiče kontrolní dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Úterý, 02 Říjen 2012 13:35