Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 14. září
Stíny 14. září PDF Tisk Email
Pátek, 14 Září 2012 09:37

Pár flašek a pár cibulí

Policisté z obvodního oddělení Jemnice přijali trestní oznámení o vloupání do rekreační chaty v místech zvaných Hluboký rybník v katastrálním území obce Jemnice. Neznámý pachatel v období od 9. do 13. září se nejdříve snažil překonat vchodové dveře rekreačního obydlí, což se mu nepodařilo a poté vnikl do vnitřních prostor oknem. Celou chatu prohledal a odcizil dvě láhve vína a dvoje hodiny. Majitelka vyčíslila způsobenou škodu poškozením a odcizením na 1.000 korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Když zloděj okrade zloděje

Policisté z obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o vloupání do hracího automatu v restauraci v ulici U Stadionu v Okříškách. Neznámý pachatel v době od 13. září 21:00 hodin do 14. září 0:45 hodin v provozní době po násilném překonání mincovníku automatu odcizil finanční hotovost. Majitel vyčíslil způsobenou škodu odcizením na 20.000 korun. Škoda, kterou zloděj způsobil poškozením hracího automatu, bude vyčíslena dodatečně po opravě.

Policisté případ prověřují jako přečin krádeže. V případě dopadení pachatele a prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Marcela Lavická

Aktualizováno Pondělí, 17 Září 2012 10:35