Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Policisté žádají občany o pomoc
Policisté žádají občany o pomoc PDF Tisk Email
Pátek, 07 Září 2012 11:30

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči prověřují případ pytláctví. V období od 31. srpna do 3. září dosud nezjištěný pachatel usmrtil devět kusů srnčí zvěře v místech zvaných Na Výhonech v katastrálním území obce Smrk. Srnčí zvěř vyvrhl a vývrhy hodil na pole do vzrostlé kukuřice vedle pozemní komunikace mezi obcemi Smrk a Pozďatín. Poškozené myslivecké sdružení vyčíslilo způsobenou škodu na 63.000 korun.

Kriminalisté žádají občany o pomoc při pátrání po nebezpečných pachatelích.

Případné informace k podezřelým osobám či vozidlům pohybujících se v okolí obce Smrk můžete sdělit na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.

 

Policisté hledají majitele příručního trezoru

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou pátrají po majiteli příručního trezoru. V dopoledních hodinách dne 6. září nalezli vyhozený trezor pracovníci, kteří prováděli sběr odpadu na březích Dalešické přehrady, v rámci akce Dobrovolnictví, organizované firmou ČEZ.

 

Jedná se o plechový trezor s elektronickým číselníkem, vysoký 30 cm, široký 41,5 cm a hluboký 28,5 cm. Ve stěně je vyříznut otvor. Elektronický číselník je mechanicky poškozen. S největší pravděpodobností nalezený trezor pochází z trestné činnosti.

Případný majitel plechového trezoru s elektronickým číselníkem se může přihlásit na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.


Marcela Lavická