Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 12. srpna
Stíny 12. srpna PDF Tisk Email
Pondělí, 13 Srpen 2012 05:39

Krádež finanční hotovosti

Drzost zlodějů stále roste. Neznámý zloděj využil nepozornosti prodavačky v prodejně v ulici Vítězslava Nezvala v Třebíči a v odpoledních hodinách dne 9. srpna odcizil z nezajištěné zásuvky stolu dámskou peněženku s finanční hotovostí. Majitelce krádeží vznikla škoda ve výši 20.000 korun. Policisté z Obvodního oddělení Třebíč případ prověřují jako přečin krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Poškození vozidla

Policisté z Obvodního oddělení Hrotovice prověřují případ poškození cizí věci. V noci z 28. na 29. července neznámý pachatel v rekreačním campu v katastrálním území obce Hartvíkovice poškodil osobní vozidlo značky Ford Fusion. Pachatel poškodil čelní sklo, stahování levého okna, které bylo otevřené, strhl zadní nárazník a utrhl přední plastovou mřížku u chladiče. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na 20.000 korun. Pachatel se dopustil přečinu poškození cizí věci, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

 

Policisté hledají majitele digestoře

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči přijali oznámení o nálezu kuchyňské digestoře. Náhodný občan nalezl volně odhozenou novou digestoř v lesním porostu v katastrálním území obce Lipník ve směru na obec Zárubice, u odbočky na lesní cestu. Na místo nálezu se dostavili kriminalisté společně s kriminalistickým technikem, který provedl bližší ohledání místa i nalezené věci.

Jedná se o úplně novou digestoř značky WHIRPOOL AKR typ 799 IX.

Kriminalisté žádají občany o pomoc při pátrání po majiteli uvedené digestoře. Je důvodné podezření, že pochází z trestné činnosti. Případný majitel se může přihlásit na nejbližší oddělení policie nebo přímo na Oddělení obecné kriminality v Třebíči na telefonní číslo 974 277 111.

 

Střet se zvěří

K dopravní nehodě došlo v podvečerních hodinách dne 9. srpna v katastrálním území obce Jaroměřice nad Rokytnou. Dvaatřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem značky Ford Galaxy směrem od obce Ratibořice k obci Jaroměřice nad Rokytnou. Na přímém úseku silniční komunikace vběhla řidičce do jízdní dráhy srnčí zvěř a došlo ke střetu. Srnec byl na místě dopravní nehody usmrcen. Dopravní policisté provedli u řidičky kontrolní dechovou zkoušku na alkohol, která byla s negativním výsledkem. Způsobenou škodu vyčíslili na 18.900 korun. Srnce si na místě dopravní nehody převzal člen mysliveckého sdružení. Ke zranění řidičky ani jiných osob nedošlo.
Marcela Lavická

Aktualizováno Úterý, 14 Srpen 2012 05:29