Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 25. července
Stíny 25. července PDF Tisk Email
Středa, 25 Červenec 2012 10:50

Krádež na staveništi

Ze staveniště čističky odpadních vod zmizelo bourací kladivo a vibrační deska. Neznámý pachatel v noci z 24. na 25. července odcizil z nezajištěného staveniště v obci Vladislav volně odložené bourací kladivo k traktorovému bagru a vibrační desku ve žlutočerném provedení. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 700.000 korun. Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování případ prověřují jako zločin krádež. V případě zadržení pachatele a prokázání viny mu za spáchání zločinu krádeže hrozí trest odnětí svobody až na osm let.

 

Vloupání do domu

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o vloupání do rodinného domu v ulici Sokolská v Třebíči. Nezvaný host vnikl v období od 10. do 27. července do vnitřních prostor dlouhodobě neobývaného domu po násilném překonání vchodových dveří od sklepa. V domě vypáčil ještě několik dveří. Z ložnice odcizil kompletní motor ze skútru a ze dveří a oken mosazné kliky. Z dalších místností si zloděj odnesl kabely elektrické instalace, stavební kolečko, pracovní nářadí a další věci. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na 13.000 korun.

Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vloupání do sklepní kóje

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou prověřují případ vloupání do sklepní kóje v Náměšti nad Oslavou v ulici Generála Mrázka. Neznámý pachatel v období od 19. do 24. července vnikl v suterénu bytového domu do vnitřních prostor kóje po násilném překonání visacího zámku a kovové petlice vchodových dveří. Odcizil horské jízdní kolo. Majiteli krádeží a poškozením petlice vznikla škoda ve výši 40.600 korun. V případě zadržení pachatele a prokázání vinu mu za spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Čtvrtek, 26 Červenec 2012 10:29