Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 17. července
Stíny 17. července PDF Tisk Email
Úterý, 17 Červenec 2012 11:08

Hledají se svědci vloupání

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči zahájili úkony trestního řízení ve věci krádeže vloupáním do prodejny Expert Elektro v Třebíči v ulici Spojovací.

Dosud nezjištění pachatelé v noci z neděle 15. července na pondělí 16. července vnikli po násilném překonání zadních únikových dveří do prodejny Expert Elektro. Z regálů a skleněných vitrín odcizili notebooky, fotoaparáty, digitální videokamery, mobilní telefony, televizory, DVD přehrávače, robotické vysavače, karty do satelitů, satelitní příslušenství, brašny na notebooky a další věci. Majitelce způsobili škodu přesahující 1.000.000 korun. Pachatelé se dopustili zločinu krádeže, za který jim hrozí trest odnětí svobody až na osm let.

Policisté žádají občany o informace vedoucí k dopadení pachatelů, kteří se vloupali v noci ze dne 15. na 16. července do prodejny Expert Elektro v ulici Spojovací v Třebíči. V okolí prodejny mohl někdo z případných svědků zahlédnout podezřelý výskyt neznámých osob či vozidel. Informace můžete sdělit na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.

 

Opilý muž na koupališti

Policisté z Obvodního oddělení Hrotovice přijali oznámení o veřejném pohoršení, kterého se dopustil čtyřiapadesátiletý muž. Dne 15. července v 17:00 hodin v silně podnapilém stavu vulgárně napadal hosty a válel se po zemi na koupališti v obci Rouchovany. Podnapilého muže policisté převezli k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice.

Muž se dopustil přestupku proti veřejnému pořádku, který bude postoupen správnímu orgánu.

 

Zloděj si přišel pro kolo

Do sklepní kóje vnikl nezvaný návštěvník v panelovém domě v ulici Modřínova v Třebíči. V období od 12. dubna do 15. července neznámý pachatel po násilném překonání petlice u vchodových dveří od sklepa odcizil pánské jízdní kolo, dvě cyklistické přilby a příslušenství k druhému jízdnímu kolu. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na 6.000 korun. Policisté z Obvodního oddělení Třebíč případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 18 Červenec 2012 11:13