Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 13. července
Stíny 13. července PDF Tisk Email
Pátek, 13 Červenec 2012 12:05

Vandal u Martina

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který dne 12. července ráno poškodil zaparkované vozidlo na Martinském náměstí v Třebíči. Vandal zde hodil popelnici na zadní část zaparkovaného vozidla Škoda. Majiteli tak způsobil škodu za přibližně 4.000 korun. Pachatel je podezřelý ze spáchání přestupku proti majetku.

 

Nešikovný lupič

Policisté pátrají po pachateli, který se v době od 9. do 12. července pokusil vloupat do rodinného domu na ulici V Loučkách v Třebíči. Neznámý zloděj se snažil do domu vniknout francouzskými dveřmi v zadní části domu, to se mu ale nepodařilo. Poškozením francouzských dveří způsobil majiteli škodu ve výši asi přibližně 10.000 korun. Pachatele policisté podezírají ze spáchání trestných činů poškození cizí věci a krádeže ve stadiu pokusu.

 

 

Odcizil horské kolo

V době od 10. do 12. července došlo na ulici I. Olbrachta v Třebíči ke krádeži. Policisté pátrají po neznámém pachateli, který dosud nezjištěným způsobem vniknul do sklepních prostor domu a odtud odcizil horské jízdní kolo značky Specialized Carve Camp v ceně přibližně 27.000 korun. Policisté pachatele podezírají ze spáchání trestného činu krádeže.

 

Janoušek je jeho vzor

Policisté z Okříšek kontrolovali v odpoledních hodinách dne 12. července v obci Nová Ves řidiče osobního vozidla Škoda. Řidič policistům nepředložil ke kontrole řidičský průkaz s tím, že ho nemá u sebe. Policisté řidiče vyzvali k provedení dechové zkoušky přístrojem Dräger. Jemu se ale nepodařilo ani na druhý pokus do přístroje dýchnout. Další pokusy již muž odmítl. Policisté ho proto vyzvali, aby se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu ke zjištění, zda není ovlivněn alkoholem nebo jinou návykovou látkou. Toto řidič odmítnul. Policisté dále zjistili, že muž dosáhl v bodovém systému počtu dvanácti bodů. Policisté mu zakázali další jízdu a řidiče podezírají ze spáchání přestupku proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.

 

Martin Dušek

Aktualizováno Pondělí, 16 Červenec 2012 07:50