Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. července
Stíny 9. července PDF Tisk Email
Pondělí, 09 Červenec 2012 11:41

Šel po penězích

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o vloupání do rodinného domu v ulici Táborská v Třebíči. Nezvaný host v období od 5. do 8. července vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání vchodových dveří. Celý dům prohledal a odcizil finanční hotovost, odloženou na kuchyňské lince. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na 7.000 korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a porušování domovní svobody, za které mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

 

V autě našel poklad

Neznámý pachatel se vloupal do osobního vozidla značky VW Polo, zaparkovaného za rodinným domem v ulici Kaštanová v Náměšti nad Oslavou. Pachatel v období od 22. do 27. července vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání skleněné výplně okna. Odcizil kopírku, zimní brusle a Hifi soupravu s akumulátorem. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na 8.800 korun.

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou případ prověřují jako přečin krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Znovu naftaři

Policisté z Obvodního oddělení Moravské Budějovice přijali trestní oznámení o krádeži pohonných hmot z firemního areálu v Moravských Budějovicích v ulici Kozinova. Neznámý pachatel v období od 4. do 7. července odcizil z nákladního vozidla značky Avia 60 litrů motorové nafty po násilném překonání víčka nádrže. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 2.300 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Že by blondýna?

K dopravní nehodě došlo v dopoledních hodinách dne 7. července na křižovatce v katastrálním území obce Čáslavice. Devatenáctiletá řidička jela s osobním vozidlem značky Fiat Brava po vedlejší komunikaci směrem od obce Rokytnice nad Rokytnou k obci Mastník. Na křižovatce nedala přednost v jízdě osobnímu vozidlu značky Škoda Fabia, jehož jedenadvacetiletá řidička jela po hlavní komunikaci směrem od obce Mastník k obci Loukovice. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění spolujezdkyně z osobního vozidla značky Fiat Brava. Dopravní policisté provedli u obou řidiček kontrolní dechové zkoušky na alkohol, které byly s negativními výsledky. Celkovou škodu vyčíslili na 100.000 korun.

Marcela Lavická

Aktualizováno Úterý, 10 Červenec 2012 12:51