Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 27. června
Stíny 27. června PDF Tisk Email
Středa, 27 Červen 2012 16:49

Okradl dojnice

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou přijali trestní oznámení o krádeži autobaterií v obci Rapotice. Neznámý pachatel v noci z 25. na 26. června odcizil z bagru zaparkovaného v zemědělském areálu dvě autobaterie a sedm kusů hliníkových konví, uložených ve volně přístupné přípravně krmiv a dojírny. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 5.500 korun.
  

Neúspěšný pokus o vloupání

Nevítaný zákazník se pokusil vloupat do prodejny zahradní techniky v ulici Velká Brána v Jemnici. V brzkých ranních hodinách dne 26. června neznámý pachatel vypáčil závoru u vchodových dveří prodejny. Dveře byly z vnitřní strany zajištěny a dveře se mu nepodařilo otevřít. Došlo však ke spuštění alarmu, který pachatele vyrušil. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na 4.800 korun. 
 

K čemu mu bude siréna?

Neznámý pachatel v období od 24. do 26. června po násilném překonání visacího zámku vnikl do areálu kynologického klubu v obci Rapotice.

Vnikl do plechové skříňky umístěné na stavební buňce, ze které odcizil poplašnou sirénu. Dále poškodil vchodové dveře u dvou chatek, převrhl dřevěnou toaletu, přerušil elektrický kabel k siréně a rozbil skleněné výplně dvoukřídlých oken u stavební buňky. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 12.000 korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a poškození cizí věci, za které mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Krádež hydraulického kladiva

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči prověřují případ krádeže hydraulického kladiva. Neznámý pachatel v ranních hodinách dne 26. června odcizil z areálu bývalého zemědělského družstva v obci Nové Syrovice hydraulické kladivo k pracovnímu stroji. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 250.000 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Čtvrtek, 28 Červen 2012 08:49