Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 22. června
Stíny 22. června PDF Tisk Email
Pátek, 22 Červen 2012 05:53

Vloupání do zemědělské budovy

V úterý odpoledne nebo v noci z úterý na středu se neznámý pachatel vloupal do zemědělské budovy v obci Nové Syrovice. Pachatel vylomil dřevěné krytí u vstupních dveří budovy a vnikl dovnitř. Z budovy pak odcizil tři elektromotory a tři litinové stoly od pásových pil. Dále pak ještě poškodil v budově elektroinstalaci. Svým jednáním tak způsobil škodu ve výši 10 tisíc korun. Policisté pachatele podezřívají z přečinu krádeže. 

 

Vloupání do firmy

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v noci z úterý na středu vloupal do firmy v obci Kožechovice. Pachatel zde bez použití násilí vnikl do budovy firmy a potom do neuzamčené kanceláře. Zde z uzamčené zásuvky psacího stolu, opět bez užití násilí, odcizil plechovou příruční pokladnu. V pokladně se nacházela finanční hotovost přes šest tisíc korun, 215 bankovek cizí měny, přes sto kusů stravenek Ticket a platební kartu VISA.

Poškozené firmě pachatel způsobil škodu přes 22 tisíc korun. Policisté pachatele podezřívají z přečinu krádeže a z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

 

Řídil pod vlivem omamné a psychotropní látky

Policisté z Dopravního inspektorátu Třebíč zastavili ve středu 20. června před 23. hodinou na ulici Táborská v Třebíči řidiče s vozidlem Škoda Favorit. Policisté u muže provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu. Dechová zkouška skončila s negativním výsledkem. Policisté u muže provedli test na přítomnost omamných a psychotropních látek. Výsledek testu ukázal u muže přítomnost Marihuany. Policisté muže vyzvali, aby se podrobil lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu, kterému se muž podrobil. Muži dále policisté zakázali další jízdu a zadrželi řidičský průkaz.  

 

Miroslav Pecka

Aktualizováno Sobota, 23 Červen 2012 06:29