Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 8. června
Stíny 8. června PDF Tisk Email
Pátek, 08 Červen 2012 13:52

Už se ví, kdo byl mrtvý muž v propustku 

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči na základě provedené genetické expertízy ztotožnili nalezeného mrtvého muže.

Tělo bylo nalezeno v dopoledních hodinách dne 5. června členem mysliveckého sdružení v betonové skruži pod mostkem na cestě do lesa u silnice mezi obcí Jemnice a Slavonice.

Jedná se o pohřešovaného sedmdesátiletého muže z Třebíče. Celostátní pátrání bylo po pohřešovaném vyhlášeno 23. dubna letošního roku. Policisté případ prověřují jako podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti. Další okolnosti jsou v prověřování. S ohledem na rodinu zemřelého nebudeme k případu zveřejňovat žádné bližší informace.

 

Vloupání do chaty

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o vloupání do myslivecké chaty v katastrálním území obce Kracovice v místech zvaných Horňák. Neznámý pachatel v období od 2. do 7. června vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání zámku vchodových dveří. Celou chatu prohledal a odcizil plynový vařič a kamna na tuhá paliva.

Dále nezvaný host poškodil vchodové dveře přístěnku vedle chaty. Zástupci poškozeného sdružení vyčíslili způsobenou škodu na 4.600 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Nedodržel bezpečnou vzdálenost

K dopravní nehodě došlo v dopoledních hodinách dne 7. června mezi obcí Jaroměřice nad Rokytnou a obcí Hrotovice. Jedenadvacetiletý řidič jel s nákladním vozidlem značky Fiat Ducato směrem k obci Hrotovice. Při jízdě nedodržel bezpečnou vzdálenost za osobním vozidlem značky Škoda Fabia, do kterého zezadu narazil. Poté s vozidlem havaroval v silničním příkopu. Dopravní policisté provedli u řidičů kontrolní dechové zkoušky, které byly s negativními výsledky. Celkovou škodu vyčíslili na 50.000 korun. Při dopravní nehodě nedošlo k žádnému zranění.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pondělí, 11 Červen 2012 09:37