Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 28. května
Stíny 28. května PDF Tisk Email
Pondělí, 28 Květen 2012 11:43

Tragická dopravní nehoda

Smrtí spolujezdce skončila rychlá jízda mladého muže. K tragické dopravní nehodě došlo ve 22:00 hodin dne 27. května v ulici Hladov v obci Hrotovice. Dvaadvacetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Renault Megane směrem k ulici Třebíčská. Při jízdě nepřizpůsobil rychlost vozidla a dostal smyk, který nevyrovnal. S vozidlem vyjel vpravo mimo komunikaci a bokem vozu narazil do zdi rodinného domu. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění osmnáctiletého spolujezdce, který svým zraněním na místě podlehl. Řidič byl s těžkým zraněním převezen do Nemocnice v Brně. Dopravní policisté šetřením zjistili, že řidič nevlastní řidičské oprávnění a vozidlo mělo propadlo technickou kontrolu. Řidič ani spolujezdec nebyli při jízdě připoutáni bezpečnostními pásy. Přesná příčina dopravní nehody je i nadále v šetření. Způsobenou škodu vyčíslili policisté na 40.000 korun.

 

Vloupání do restaurace

Policisté z Obvodního oddělení v Třebíči přijali trestní oznámení o vloupání do restaurace v ulici Kostnická v Třebíči. Neznámý pachatel v brzkých ranních hodinách dne 27. května vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání mříží kryjících větrací okénko. Celou restauraci prohledal a z přihrádky pod výčepním pultem odcizil finanční hotovost.

Celkovou škodu vyčíslil majitel na 10.600 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vloupání do osobního vozidla

O tom, že auto není trezor, se přesvědčil další majitel motorového vozidla. Neznámý pachatel v dopoledních hodinách dne 26. května vnikl do motorového vozidla značky Ford Transit, zaparkovaného u plynové rozvodny v katastrálním území obce Stařeč. Zloděj vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání skleněné výplně pravých předních dveří. Z vozu odcizil látkový batoh, ve kterém měl majitel dioptrické brýle, osobní doklady a doklady od motocyklu. Celkovou škodu vyčíslil na 5.500 korun. Policisté z Obvodního oddělení v Třebíči případ prověřují jako přečin krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Úterý, 29 Květen 2012 11:52