Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 26. května
Stíny 26. května PDF Tisk Email
Sobota, 26 Květen 2012 00:00

Krádež kompresoru

Policisté z Obvodního oddělení Moravské Budějovice přijali trestní oznámení o krádeži chladícího agregátu chladírny uzenin v obci Zvěrkovice.

Neznámý pachatel v noci z 23. na 24. května odcizil od budovy výrobny uzenin chladící kompresor a poškodil chladící agregát klimatizace a vrata oa autoservisu. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 137.000 korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a poškození cizí věci, za které mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

 

Řidička narazila do sloupu

K dopravní nehodě došlo v odpoledních hodinách dne 24. Května v ulici Otmarova v Třebíči. Čtyřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem značky Toyota Rav směrem k ulici Smila Osovského. Na přímém úseku jednosměrné komunikace vyjela vpravo mimo komunikaci, kde čelně narazila do sloupu veřejného osvětlení. Při dopravní nehodě nedošlo k žádnému zranění.

 Dopravní policisté provedli u řidičky kontrolní dechovou zkoušku na alkohol, která byla s negativním výsledkem. Způsobenou škodu vyčíslili na 80.000 korun. Příčina dopravní nehody je v šetření.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pondělí, 28 Květen 2012 11:47