Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 7. května
Stíny 7. května PDF Tisk Email
Pondělí, 07 Květen 2012 10:22

Posprejované autobusy

Policisté z Obvodního oddělení Jemnice přijali trestní oznámení o sprejérství v ulici V Ráji v Jemnici. Neznámý pachatel v období od 4. do 6. května na autobusovém nádraží posprejoval černou barvou dva autobusy značky Mercedes. U prvního autobusu posprejoval zadní část karosérie, pravou a přední část. U druhého autobusu posprejoval karosérii pod čelním sklem, levou a pravou stranu a zadní část. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 40.000 korun. Pachatel se dopustil přečinu poškození cizí věci, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok. 

 

Vloupání do kůlny

Nezvaný host se vloupal do kůlny u rodinného domu v obci Slavíkovice. V období od října loňského roku do 6. května 2012 vnikl pachatel do vnitřních prostor po násilném překonání vchodových dveří a odcizil zahradní sekačku, dvě sekery a prodlužovací kabel. Policisté z Obvodního oddělení Jemnice případ prověřují jako přečin krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Zranění malé chodkyně

K dopravní nehodě došlo v podvečerních hodinách dne 4. května v ulici Zámek v Náměšti nad Oslavou.

Jedenačtyřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem značky Škoda Fabia směrem od obce Jinošov směrem do centra. Z pravé strany ji náhle vběhla do jízdní dráhy čtyřletá dívenka, která se vytrhla z ruky matce a došlo ke střetu. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění malé chodkyně, která byla převezena do Nemocnice v Třebíči k ošetření. Dopravní policisté provedli u řidičky kontrolní dechovou zkoušku na alkohol, která byla s negativním výsledkem. Žádná hmotná škoda nebyla způsobena.


Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 09 Květen 2012 10:14