Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 17. dubna
Stíny 17. dubna PDF Tisk Email
Úterý, 17 Duben 2012 11:58

Krádež stavebního vrátku

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o krádeži stavebního vrátku v ulici Čeloudova v Třebíči. Neznámý pachatel v období od 14. do 16. dubna odcizil na travnatém prostoru za panelovým domem stavební vrátek, který byl přidrátován k plechovému skladišti. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 15.000 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Dveře od hajzlíku v hajzlu

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže devatenáctiletému muži z Třebíče za přečin krádeže. Pachatel v odpoledních hodinách dne 12. dubna v prostorách restaurace v ulici Znojemská v Třebíči odcizil na pánské toaletě dřevotřískové dveře s kováním.

Dveře poté vyhodil do kontejneru o několik ulic dál. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na 4.200 korun. Pachateli za přečin krádeže hrozí trest odnětí svobody až na tři léta. V prosinci loňského roku byl již odsouzen rozsudkem Okresního soudu v Třebíči pro trestný čin loupeže k podmíněnému trestu odnětí svobody s dohledem na 36 měsíců. Policisté věc řeší ve zkráceném přípravném řízení.

 

Ukradl koním kola

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou prověřují případ krádeže kol v obci Studenec. Neznámý pachatel v noci z 15. na 16. dubna odcizil 5 kusů kompletních kol se zimními pneumatikami včetně šroubů z přípojného vozidla, určené pro přepravu koní. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na téměř 7.000 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 18 Duben 2012 10:23