Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 2. dubna
Stíny 2. dubna PDF Tisk Email
Pondělí, 02 Duben 2012 11:59

Pohřešovaný je v pořádku

Komisař ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči odvolal celostátní pátrání po pohřešovaném osmačtyřicetiletém muži ze Znojma.

Bratr pohřešovaného oznámil na Obvodním oddělení v Hrotovicích, že o něm nemá žádnou zprávu od večerních hodin dne 27. března. Muž nechal zaparkované osobní vozidlo u hřbitova v obci Jaroměřice nad Rokytnou v ulici Březinova a od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu.

V odpoledních hodinách dne 31. března se pohřešovaný muž dostavil ke svým příbuzným ve Znojmě. Muž je v pořádku, nezraněný. Po celou dobu se pohyboval v přírodě a šel pěšky. Vyšel v Jaroměřicích nad Rokytnou a došel do Znojma.

 

Řádila jako fúrie

Přestupku proti veřejnému pořádku se dopustila šestatřicetiletá žena z Třebíče. V nočních hodinách dne 31. března v ulici Nikodémova v Třebíči ve svém bytě rušila noční klid. V silné podnapilosti demolovala zařízení bytu a chovala se velmi hlučně. Policisté z Obvodního oddělení Třebíč provedli u ženy kontrolní dechovou zkoušku na alkohol, která byla s pozitivním výsledkem 3,95 promile alkoholu v dechu.

Ženu, která nehodlala ukončit své řádění, převezli k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice v Jihlavě. Dopustila se přestupku proti veřejnému pořádku, za který jí hrozí peněžní pokuta do 5.000 korun.

Vloupání do sklepní kóje

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o vloupání do sklepní kóje v ulici Jaroslava Haška v Třebíči. Neznámý pachatel v období od 25. do 30. března vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání kovové petlice dveří. Ze sklepní kóje v panelovém domě odcizil čtyři rybářské pruty s navijáky. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na více než osm tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Krádež nerezových plechů

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči prověřují případ krádeže nerezových plechů. Neznámý pachatel v noci z 26. na 27. března odcizil z volně přístupného a nezajištěného firemního skladu v ulici Žďárského v Třebíči 850 kusů nerezových plechů o rozměrech 34 x 30 cm. Plechy byly uloženy na dvou paletách. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na více než 76.000 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let.


Marcela Lavická

Aktualizováno Úterý, 03 Duben 2012 09:48