Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 31. března
Stíny 31. března PDF Tisk Email
Sobota, 31 Březen 2012 00:00

Ukradl kabel zabezpečení

Policisté z Obvodního oddělení Moravské Budějovice přijali trestní oznámení o krádeži telekomunikačního kabelu. Neznámý pachatel v noci z 28. na 29. března odcizil z železniční tratě mezi obcemi Moravské Budějovice a Vesce 150 metrů telekomunikačního a zabezpečovacího kabelu. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na téměř osm tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a zločinu poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení. Hrozí trest odnětí svobody až na šest let.

 

Málem usnul navždy

K dopravní nehodě došlo v odpoledních hodinách dne 29. března v katastrálním území obce Jemnice. Třiašedesátiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Škoda Felicie směrem od obce Třebelovice k obci Jemnice. Pravděpodobně vlivem mikrospánku vyjel vlevo mimo pozemní komunikaci, kde narazil do vzrostlého stromu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl letecky transportován do nemocnice v Brně.

Dopravní policisté provedli u řidiče kontrolní dechovou zkoušku na alkohol, která byla s negativním výsledkem. Celkovou škodu vyčíslili na deset tisíc korun.

Marcela Lavická

 

Aktualizováno Pondělí, 02 Duben 2012 12:06