Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 30. března
Stíny 30. března PDF Tisk Email
Pátek, 30 Březen 2012 06:39

Lup za to nestál.

Policisté z Obvodního oddělení Hrotovice přijali trestní oznámení o vloupání do bývalé prodejny v obci Ratibořice. Neznámý pachatel v období od 14. do 28. března vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání vchodových dveří. Z bývalé prodejny sloužící jako sklad odcizil plastový kufr a bourací kladivo s příslušenstvím. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na šest tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a poškození cizí věci. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Kradl stromy nastojato

Policisté z Obvodního oddělení Hrotovice prověřují případ krádeže stromů. Neznámý pachatel v období od 1. října loňského roku do 27. března odcizil 13 kusů vzrostlých smrkových stromů ze soukromého lesa v katastrálním území obce Myslibořice. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na osm tisíc korun.

Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vzal zajíce a prachy

Policisté z Obvodního oddělení Moravské Budějovice přijali trestní oznámení o vloupání do prodejního stánku pekařství. Neznámý pachatel v noci z 27. na 28. března v ulici Kollárova v Moravských Budějovicích vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání skleněné výplně okna u toalety. Odcizil piškotové zajíce a beránky, mobilní telefon a finanční hotovost. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na dva tisíce korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pátek, 30 Březen 2012 20:41