Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Pátrání po pohřešovaném muži
Pátrání po pohřešovaném muži PDF Tisk Email
Čtvrtek, 29 Březen 2012 08:46

Komisař ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči vyhlásil celostátní pátrání po pohřešovaném muži jménem Vlach Antonín ze Znojma.

Jeho bratr oznámil na Obvodním oddělení v Hrotovicích, že pohřešuje bratra od večerních hodin dne 27. března. Pohřešovaný nechal zaparkované osobní vozidlo u hřbitova v obci Jaroměřice nad Rokytnou v ulici Březinova a od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Je podezření, že by si mohl ublížit na životě. Policisté ihned po oznámení ve večerních hodinách dne 28. března začali po muži pátrat do pozdních nočních hodin, bohužel bezúspěšně. Další pátrací akce se rozeběhla v ranních hodinách dne 29. března. Pohřešovaného hledá několik desítek policistů z Třebíčska a policejní psovodi se speciálními pátracími psi z Krajského ředitelství kraje Vysočina.

 

Osmačtyřicetiletý muž je štíhlé postavy, vysoké asi 173 cm. Má hnědé na krátko střižené vlasy, modré oči, hnědý knír a strniště.
Policisté žádají občany o pomoc při pátrání po pohřešovaném Vlachu Antonínovi. Případné informace můžete podat na nejbližší oddělení policie, nebo přímo na linku 158.

Marcela Lavická

Aktualizováno Pondělí, 02 Duben 2012 12:29