Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 27. března
Stíny 27. března PDF Tisk Email
Úterý, 27 Březen 2012 11:56

Lupič odjel na horském kole

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o vloupání do sklepní kóje. Neznámý pachatel v období od 24. do 26. března vnikl po násilném překonání vchodových dveří do kóje v panelovém domě v ulici Františka Hrubína v Třebíči. Odcizil pánské horské kolo. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na téměř 20.000 korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a porušování domovní svobody, hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Ani řetěz zloději nezabránil

Ke krádeži stavební míchačky došlo v obci Nárameč. Neznámý pachatel vnikl do volně přístupné stodoly vedle bývalého vepřína a odcizil stavební míchačku zajištěnou řetězem k betonovému pilíři. Zloděj řetěz přestřihl.

Policisté z Obvodního oddělení případ prověřují jako přečin krádeže. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 15.000 korun.

 

Krádež smrkové kulatiny

Policisté z Obvodního oddělení Okříšky přijali trestní oznámení o krádeži smrkové kulatiny v katastrálním území obce Opatov. Neznámý pachatel v noci z 25. na 26. března odcizil v lesním porostu v místech zvaných V Zákopech 40 metrů krychlových kulatiny dlouhé 12 metrů. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na více než 110.000 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Čtvrtek, 29 Březen 2012 09:16