Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 29. února
Stíny 29. února PDF Tisk Email
Středa, 29 Únor 2012 11:20

Vloupal se do kůlny

V pondělí odpoledne nebo v noci z pondělí na úterý se neznámý pachatel vloupal do dřevěné kůlny na ulici Kaštanová v Náměšti nad Oslavou. Pachatel nejdříve přeštípnul visací zámek zajištující dřevěné dveře kůlny a potom vnikl dovnitř. Z kůlny pak odcizil tranzistorové rádio, lampičku na baterie a mobilní telefon Nokia. Majiteli tak pachatel způsobil škodu jeden tisíc korun. Policisté pachatele podezřívají z přečinu krádeže.

 

Opilý tak, že nevěděl čí je

V pondělí 27. února před 22. hodinou si vyžádala Zdravotnická záchranná služba Třebíč asistenci Policie České republiky při ošetření podnapilého muže, který se zdržoval v domě na ulici Družstevní v Třebíči. Na místo události se dostavila policejní hlídka Obvodního oddělení Třebíč. Hlídka na místě zjistila, že se zde nachází podnapilý muž, který odmítá ošetření zdravotnické záchranné služby. Muž neměl u sebe žádné doklady a s policejní hlídkou při prokazování totožnosti nespolupracoval. Proto byl následně předveden k prokázání totožnosti na policejní služebnu Obvodního oddělení Třebíč. Policisté v muži následně ztotožnili sedmadvacetiletého mladíka z Třebíčska. Po ztotožnění byl mladík převezen zdravotnickou záchrannou službou na ošetření do nemocnice v Třebíči.

 

 

Krádež kabelu

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v období od 10.2. do 27.2. letošního roku odcizil 27 metrů hliníkového kabelu od již nefunkčního sypacího zařízení pro vlakové nákladní soupravy, které se nachází ve volně přístupném areálu firmy v Krahulově. Majiteli tak pachatel způsobil škodu přes 4 tisíce korun. Pachatel je podezřelý z přestupku proti majetku.


Miroslav Pecka

Aktualizováno Neděle, 04 Březen 2012 15:25