Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 28. února
Stíny 28. února PDF Tisk Email
Úterý, 28 Únor 2012 12:00

Fabia šla na střechu

Policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo na silnici II/408 v katastrálním území obce Jemnice. Čtyřiatřicetiletý muž s vozidlem Škoda Fabia jedoucí od obce Slavíkovice na obec Jemnice dostal při projíždění pravotočivé zatáčky na namrzlém povrchu vozovky smyk a vyjel vpravo mimo komunikaci. Zde se s vozidlem převrátil na střechu a potom zpátky na kola. Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Policisté u řidiče vyloučili přítomnost alkoholu. Škoda, která vznikla na vozidle, byla odhadnuta na 150 tisíc korun.

 

Nečitelný sprejer fasády

V době od konce ledna do konce února letošního roku posprejoval neznámý pachatel fasádu panelového domu na ulici Račerovická v Třebíči. Pachatel na fasádu domu nastříkal několik nečitelných nápisů, kterými majiteli domu způsobil škodu v předběžné výši 5 tisíc korun. Policisté pachatele podezřívají z přečinu poškození cizí věci.

 

 

Ať hledal jak hledal, nic nenašel

Od nedělního ráno do pondělního poledne poškodil neznámý pachatel vstupní dveře u sedmi zahradních chatek v zahrádkářské osadě Na Drahách v katastrálním území obce Přibyslavice. Pachatel u chatek vypáčil nezjištěným předmětem vstupní dveře, vnikl dovnitř, chatky prohledal, ale žádnou věc z nich neodcizil. Poškozením dveří a zárubní vznikla majitelům chatek škoda v celkové výši 5 500 korun. Policisté pachatele podezřívají z přečinu poškození cizí věci a z přečinu porušování domovní svobody.

 

Vloupání do rekreační chaty

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v období od 11.2. do 25.2. letošního roku vloupal do rekreační chaty v katastrálním území obce Číchov. Pachatel po vypáčení vstupních dveří chaty vnikl dovnitř, chatu prohledal a odcizil z ní vibrační brusku ETA, horkovzdušnou pistoli ETA a 4 ks prodlužovacích kabelů. Dále pak ostříhal a odcizil přívodní kabely od různých spotřebičů. Pachatel svým jednáním způsobil majiteli škodu přes 6 tisíc korun.   


Miroslav Pecka

Aktualizováno Středa, 29 Únor 2012 12:35