Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 23. února
Stíny 23. února PDF Tisk Email
Čtvrtek, 23 Únor 2012 07:14

Vloupání do automatu

Do hracího automatu vnikl neznámý pachatel v herně v ulici Chelčického v Třebíči. V době od 12:30 do 15:30 hodin dne 22. února pachatel násilným způsobem vnikl do automatu a odcizil finanční hotovost. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na téměř třicet sedm tisíc korun. Policisté z Obvodního oddělení Třebíč případ prověřují jako přečin krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Našel ji přítel

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči odvolali celostátní pátrání po třiatřicetileté ženě z Třebíčska.

Po pohřešované pátrali policisté od odpoledních hodin dne 21. února, kdy odešla ze svého bydliště v obci Jasenice a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Ženu našel její přítel na parkovišti v obci Jinošov ve večerních hodinách dne 22. února. Je v pořádku a v době pohřešování se nestala obětí trestného činu ani přestupku.

 

 

Vloupání do rekreační chaty

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody.

Neznámý pachatel v období od 17. ledna do 22. února vnikl do vnitřních prostor rekreační chaty pod rybníkem Ostrovec v katastrálním území obce Pozďatín po násilném překonání vchodových dveří. Chatu prohledal a odcizil smaltovanou vázu, dřevěnou mísu, elektrickou řetězovou pilu a krumpáč.

Nezvaný host vnikl i do sousední chaty po násilném překonání vchodových dveří. Zde odcizil rybářské pruty, propanbutanovou láhev, stolní lampičku, nádobí, plastové kuchyňské náčiní, pečící keramickou formu a další věci.

Obdobným způsobem se vloupal i do třetí sousedící chaty, kde odcizil set top box, nástěnné hodiny, polštáře, přikrývky a další věci.

Majitelé vyčíslili způsobenou škodu na téměř šestnáct tisíc korun. Pachateli za přečiny krádeže a porušování domovní svobody hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pátek, 24 Únor 2012 12:38