Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 22. února
Stíny 22. února PDF Tisk Email
Středa, 22 Únor 2012 12:07

Třebíčská policie pátrá

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči vyhlásili celostátní pátrání po třiatřicetileté ženě Segeťové Olze.

Pohřešovaná Segeťová Olga odešla v odpoledních hodinách dne 21. února ze svého bydliště v obci Jasenice a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Žena by se měla pohybovat osobním vozidlem značky Fiat Punto, červené barvy, registrační značky 3J3 23-92.

Pohřešovaná je štíhlé postavy, vysoké 176 cm. Má hnědé rovné delší vlasy pod ramena. Nosí brýle bez obrouček. Na sobě by měla mít červenou bundu a modré rifle.

Policisté žádají o pomoc občany při pátrání po Segeťové Olze. Informace k pohřešované ženě nebo k osobnímu vozidlu značky Fiat Punto, červené barvy, registrační značky 3J3 23-92 můžete podat na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.

 

Řidič ujel

K dopravní nehodě došlo v ranních hodinách dne 21. února mezi obcemi Odunec a Valeč. Dosud nezjištěný řidič jel s motorovým vozidlem směrem k obci Valeč. Nepřizpůsobil rychlost vozidla, dostal smyk, který nevyrovnal a narazil do zábradlí mostu přes potok Rouchovanka. Z místa dopravní nehody ujel. Zástupci poškozené firmy vyčíslili škodu způsobenou na zábradlí na dvacet tisíc korun. Dopravní policisté po řidiči pátrají.

 

 

Pátrání s dobrým koncem

Třebíčská policie pátrala po pohřešované dvaadvacetileté ženě z Třebíčska.

V 19:20 hodin dne 21. února oznámil na telefonickou linku 158 muž, že pohřešuje svoji dceru. Kolem 15:00 hodin téhož dne odešla na procházku se psem do lesního porostu poblíž obce Horní Lažany a domů se do večerních hodin nevrátila.

V 18:00 hodin jim dovedl domů psa náhodný chodce. Pes neměl nasazené vodící popruhy. Dívka u sebe neměla ani mobilní telefon.

Ihned se rozeběhla pátrací akce, které se zúčastnilo několik desítek policistů, hasičů, policejní psovod se služebním psem a v pohotovosti byla i letecká služba.

Dívka kolem 21:00 hodiny téhož dne dorazila domů. Při procházce se pes vytrhl a pohřešovaná ho do večerních hodin v lesním porostu hledala. Pátrací akce byla ihned ukončena.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Čtvrtek, 23 Únor 2012 07:18