Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Policie ČR pátrá
Policie ČR pátrá PDF Tisk Email
Čtvrtek, 16 Únor 2012 08:22

Třebíčská policie vyhlásila celostátní pátrání po pohřešované Kateřině Vechetové z obce Horní Újezd na Třebíčsku. Devětatřicetiletá žena byla naposledy viděna u zastávky autobusu v obci Mikulovice ve 20:00 hodin dne 15. února, kdy byla na cestě do svého domova v obci Horní Újezd.

Pohřešovaná je vysoká 158 až 160 cm, střední postavy, hnědých očí a středně dlouhých hnědých vlasů. Na sobě měla fialovou zimní bundu s kapucí, na hlavě pletenou čepici cihlové barvy se střapcem, tmavě modré džíny a černošedé pletené rukavice. Na nohách měla černé zimní kotníčkové boty. Přes rameno nesla černošedou látkovou tašku. Žena je mírně mentálně zaostalá.

Policisté žádají občany o pomoc při pátrání po pohřešované Kateřině Vechetové. Případné informace k osobě pohřešované můžete sdělit na jakékoliv oddělení policie nebo přímo na linku 158.

 

Od večerních do ranních hodin se uskutečnila v okolí obce Mikulovice a Horního Újezdu pátrací akce, které se zúčastnilo několik desítek policistů, hasičů a dobrovolníků z řad občanů. V ranních a dopoledních hodinách probíhá další pátrací akce.

Marcela Lavická 

Aktualizováno Čtvrtek, 16 Únor 2012 12:39