Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 15. prosince
Stíny 15. prosince PDF Tisk Email
Čtvrtek, 15 Prosinec 2011 12:40

Přejel ji vlak

K tragické události došlo ve vlakovém kolejišti nedaleko Třebíče. V podvečerních hodinách dne 14. prosince došlo k úmrtí čtyřicetileté ženy z Třebíčska v kolejišti nedaleko vlakové stanice Třebíč – Borovina. Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči případ prověřují jako přečin usmrcení z nedbalosti. Byla nařízena soudní pitva. Provoz vlaků byl na trase Třebíč – Okříšky zastaven na téměř tři hodiny.

Přesná příčina a okolnosti případu jsou předmětem dalšího prověřování.

 

Vloupání do prodejny

Do prodejny sekond hand vnikl nezvaný návštěvník v Náměšti nad Oslavou. Neznámý pachatel se vloupal v noci z 13. na 14. prosince do prodejny na náměstí Míru po násilném překonání vchodových dveří. Vnitřní prostory prohledal a z neuzamknuté zásuvky pokladny odcizil finanční hotovost. Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou případ prověřují jako přečin krádeže. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. Majitelé vyčíslili způsobenou škodu na více než deset tisíc korun.

 

 

Vloupání do zemědělské haly

Policisté z Obvodního oddělení Moravské Budějovice přijali trestní oznámení o krádeži v obci Meziříčko. Neznámý pachatel v období od 12. do 14. prosince vnikl do zemědělské haly se zaparkovanými pracovními stroji po násilném překonání kovové petlice vchodových vrat. Odcizil 20 kusů kovového materiálu profilu jekl o délce 3 metry, z nádrže stroje Škoda 800 třicet litrů motorové nafty a kovové rameno k pluhu sloužící k drcení hrud. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na téměř pět tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vloupání do stavebního kontejneru

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování prověřují případ krádeže, ke kterému došlo v k.ú. obce Hluboké. Neznámý pachatel v noci z 13. na 14. prosince po násilném překonání visacího zámku u vchodových dveří vnikl do stavebního kontejneru, umístěného ve volném terénu. Odcizil benzínovou elektrocentrálu, spárovou řezačku na asfalt, svářečku na plasty, vibrační pěch a další věci. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na téměř dvě stě třicet tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na pět let.

Marcela Lavická

Aktualizováno Sobota, 17 Prosinec 2011 06:51