Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 8. prosince
Stíny 8. prosince PDF Tisk Email
Čtvrtek, 08 Prosinec 2011 12:53

Chlast a kuřivo

Neznámý pachatel v brzkých ranních hodinách dne 7. prosince vnikl do vnitřních prostor prodejny smíšeného zboží v obci Valdíkov po násilném překonání visacího zámku a skleněné výplně okna. Prodejnu prohledal a odcizil dva kartony cigaret a jeden alkoholický nápoj. Poškozená vyčíslila způsobenou škodu na téměř osm tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a poškozování cizí věci. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Co všechno už neukradnou
Neznámý pachatel v noci ze 7. na 8. prosince vnikl v ulici Budějovická do vnitřních prostor příručního skladu u prodejny v obci Jemnice po násilném překonání visacích zámků do skladu z kovové konstrukce s oplocením. Odcizil 130 kusů plastových přepravek na pivo, sirup, ovoce a zeleninu. Majitelé vyčíslili způsobenou škodu na dvacet jeden tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 


Kradl na staveništi
Zloděj kradl v odstavených bagrech na staveništi. Neznámý pachatel v noci z 6. na 7. prosince vnikl po násilném překonání do dvou odstavených bagrů u obce Vladislav. Z prvního odcizil 250 litrů motorové nafty a z uzamčené bedny si odnesl dvě autobaterie a sadu nářadí. Z druhého odstaveného bagru odcizil 100 litrů nafty a rovněž dvě autobaterie. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na dvacet tisíc korun. Policisté z Obvodního oddělení Třebíč případ prověřují jako přečiny krádeže a poškozování cizí věci. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Sobota, 10 Prosinec 2011 07:16