Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 2. prosince
Stíny 2. prosince PDF Tisk Email
Pátek, 02 Prosinec 2011 13:39

Straka řádila v lese 

Neznámý zloděj si zatopí z palivového dříví, které odcizil v k.ú. obce Hluboké. Neznámý pachatel v období od 29. listopadu do 1. prosince odcizil z lesního porostu 15 kubíků palivového dříví. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na téměř dvanáct tisíc korun. Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou případ prověřují jako přečin krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.


Jako koza na ledě
Rychlost jízdy nepřizpůsobila osmatřicetiletá řidička v k.ú. obce Jinošov. V ranních hodinách dne 2. prosince jela s osobním vozidlem značky Opel Corsa směrem od obce Velká Bíteš k obci Náměšť nad Oslavou. Na zledovatělém povrchu vozovky dostala smyk, který nevyrovnala a havarovala v levém silničním příkopu.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky. Byla převezena do nemocnice k ošetření. Dopravní policisté u řidičky provedli kontrolní dechovou zkoušku na alkohol, která byla s negativním výsledkem. Celkovou škodu vyčíslili na padesát tisíc korun.


Vloupání do rekreační chaty
Policisté z Obvodního oddělení Okříšky přijali trestní oznámení o vloupání do rekreační chaty v k.ú. obce Heraltice. Neznámý pachatel v průběhu listopadu vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání okna u toalety. Celý objekt prohledal a odcizil akuvrtačku, elektrickou vrtačku, cukrovinky a další věci. Celkovou škodu vyčíslila majitelka na dva tisíce korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Vloupání do nákladního vozidla

Do nákladního vozidla vnikl zloděj v obci Budišov. V noci z 1. na 2. prosince vnikl neznámý pachatel do vozidla značky Tatra 815, zaparkovaného u zámečku,  po násilném překonání zámku dveří. Odcizil dva kusy akumulátorových boxů. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na šest tisíc korun. Policisté z Obvodního oddělení Třebíč případ prověřují jako přečin krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Marcela Lavická 

Aktualizováno Pondělí, 05 Prosinec 2011 11:49