Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 22. listopadu
Stíny 22. listopadu PDF Tisk Email
Úterý, 22 Listopad 2011 12:06

Dvakrát náledí
Na namrzlé vozovce dostal smyk dvacetiletý řidič osobního vozidla značky Škoda Octavia. V podvečerních hodinách dne 21. listopadu jel směrem od Třebíče k obci Jaroměřice nad Rokytnou. Smyk nevyrovnal a havaroval vpravo mimo komunikaci. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl převezen k ošetření do nemocnice. Dopravní policisté provedli dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem. Celková škodu vyčíslili na šedesát dva tisíc korun.
Smyk na zledovatělém povrchu vozovky dostala třiatřicetiletá řidička osobního vozidla značky Škoda Felicia. V odpoledních hodinách dne 21. listopadu jela směrem od obce Hartvíkovice k obci Popůvky. Smyk nevyrovnala, vyjela vlevo mimo komunikaci, kde pravou přední částí vozu narazila do stromu. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky. Dopravní policisté provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla s negativním výsledkem. Celková škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun.

 

Vloupání do prodejny
Neznámý pachatel v období od 19. do 21. listopadu vnikl po násilném překonání vchodových dveří do vnitřních prostor prodejny potravin v obci Blatnice. Celou prodejnu prohledal a odcizil různé druhy cigaret, potravin a alkoholu. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na téměř osm tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vloupání do občerstvení

Nezvaný host řádil na koupališti v Kojeticích. V období od 16. do 21. listopadu vnikl neznámý pachatel po násilném překonání visacích zámků a vchodových dveří do občerstvení na koupališti v Kojeticích. Ve výčepní místnosti, kterou prohledal, odcizil kompresor. Dále poškodil vchodové dveře u sklepních prostor, ze kterých nic neodcizil. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na osm tisíc korun. Policisté z Obvodního oddělení Hrotovice případ prověřují jako přečin krádeže. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 23 Listopad 2011 11:42