Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 7. listopadu
Stíny 7. listopadu PDF Tisk Email
Pondělí, 07 Listopad 2011 09:01

Chtěl zbít strojvedoucího

Přečinu výtržnictví se dopustil šestadvacetiletý muž z Brna. V podvečerních hodinách dne 5. listopadu se pokusil fyzicky napadnout vlakvedoucího v osobním vlaku na trase z Brna do Náměště nad Oslavou. Pracovník drah upozornil muže, aby zavřel okno. Násilník se rozběhl s napřaženou pěstí proti strojvedoucímu, ten utekl a zavřel před útočníkem dveře na chodbě. Násilník tloukl do skla u dveří až je rozbil. Majitelé poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na dva tisíce korun.

V železniční stanici v Náměšti nad Oslavou už čekali na násilníka policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou a muže zadrželi. Agresivní pachatel pod vlivem alkoholu skončil v protialkoholní záchytné stanici. Po jeho vystřízlivění policisté muži sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 


Naftař zase řádil

Neznámý pachatel v noci z 3. na 4. listopadu vnikl po násilném překonání víčka nádrží do pásového rypadla a do dvou palivových nádrží motorových vozidel značky Tatra 815 v Třebíči v ulici Koželužská. Celkově odcizil 290 litrů motorové nafty. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na téměř jedenáct tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Úterý, 08 Listopad 2011 16:29