Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 24. října
Stíny 24. října PDF Tisk Email
Pondělí, 24 Říjen 2011 09:48

Vloupání do garáže

Policisté z Obvodního oddělení prověřují případ vloupání do garáže v Třebíči v ulici Táborská. Neznámý pachatel v období od 18. do 21. října vnikl po násilném překonání dvou visacích zámků u mříže okna a po rozbití skleněné výplně okna do řadové garáže. Odcizil motorovou benzínovou pilu, elektrocentrálu a kompletní rybářské vybavení. Celkovou škodu majitel vyčíslil na téměř čtyřicet osm tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Pomsta byla sladká

K poškození osobního vozidla došlo na parkovišti před kulturním domem v obci Kouty. V brzkých ranních hodinách dne 23. října neznámý pachatel rozbil u osobního vozidla značky Ford Tranzit vyhřívané skleněné výplně oken u levých a pravých zadních dveří polepených reklamními fóliemi.

Policisté případ prověřují jako přečin poškození cizí věci. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

 

Ta ji tedy měla

Dopravní policisté šetří nehodu, při které byla zraněna pětadvacetiletá žena na silnici mezi obcí Vladislav a Třebíčí. Pětadvacetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Citroen Saxo v ranních hodinách dne 22. října směrem na obec Vladislav. Při jízdě mu náhle vstoupila do jízdní dráhy chodkyně, do které narazil levým rohem vozidla a došlo k odhození ženy na vozovku. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění chodkyně, která šla směrem na Třebíč. U obou účastníků provedli policisté dechovou zkoušku na alkoholu. Řidič měl negativní výsledek a u chodkyně naměřili 2,07 promile alkoholu v dechu. Celková škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Úterý, 25 Říjen 2011 09:58