Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 18. října
Stíny 18. října PDF Tisk Email
Úterý, 18 Říjen 2011 12:17

Dnes samé vloupačky

Neznámý pachatel v brzkých ranních hodinách dne 17. října v ulici V Loučkách v Třebíči vnikl do prvního z rodinných domů po násilném překonání vchodových dveří. Prohledal celé přízemí domu, ale nic neodcizil. Majiteli způsobil škodu poškozením ve výši deset tisíc korun.

Ve stejné ulici nezvaný host přelezl betonovou zídku a po násilném překonání vchodových dveří vnikl do vnitřních prostor druhého domu, který rovněž prohledal. Odcizil finanční hotovost a jablečný závin. Zde majitel vyčíslil způsobenou škodu na dvacet osm tisíc korun.

Pachatel se dopustil přečinů krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody. Hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Neznámý pachatel v odpoledních hodinách dne 17. října v ulici Družstevní v Okříškách vnikl po násilném překonání sklepního okna do vnitřních prostor rodinného domu. Prohledal celý dům a odcizil finanční hotovost a zlaté šperky. Majitelé vyčíslili způsobenou škodu na sto šedesát tisíc korun.

Případ policisté šetří pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Pachateli v tomto případě hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

 

Neznámý pachatel v noci z 16. na 17. října vnikl do vnitřních prostor rodinného domu v obci Pyšel po překonání vrat u garáže. Ze zaparkovaného osobního vozidla značky Škoda Octavia odcizil z peněženky finanční hotovost. Dále vnikl do prostor domu, který prohledal a z kuchyně odcizil finanční hotovost. Majitelé vyčíslili způsobenou škodu na téměř devět tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči prověřují případ vloupání do benzínové čerpací stanice v obci Želetava.

Neznámý pachatel v brzkých ranních hodinách dne 18. října vnikl po rozbití výlohy betonovou dlaždicí do vnitřních prostor. Stanici prohledal a odcizil z pokladny uloženou finanční hotovost a různé druhy cigaret. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na sto deset tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a poškození cizí věci. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 19 Říjen 2011 13:25