Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 4. října
Stíny 4. října PDF Tisk Email
Úterý, 04 Říjen 2011 14:03

Vybavil si chatu

Ve skladu prodejny řádil v ulici Na Klinkách v Třebíči zloděj. Neznámý pachatel vnikl v období od 1. do 3. října do vnitřních prostor po násilném překonání oplocení areálu a sklolaminátového opláštění prodejny. Odcizil elektrické travní sekačky, zahradní gril a štípač dřeva. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na více než třicet tisíc korun. Policisté z Obvodního oddělení v Třebíči případ prověřují a pátrají po pachateli, který se dopustil přečinu krádeže. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Bral na co přišel

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči prověřují případ vloupání do rodinného domu v obci Sokolí. Neznámý pachatel vnikl do vnitřních prostor v dopoledních hodinách dne 3. Října po násilném překonání vchodových dveří. Nezvaný host dům prohledal a odcizil finanční hotovost, fotoaparáty, sadu pracovních klíčů, alkoholické nápoje a osobní doklady. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na více než sto osmdesát tisíc korun.

Pachatel se dopustil trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Hrozí mu trest odnětí svobody až na pět let.

 

Zaspal a narazil do tarasu

K dopravní nehodě došlo v nočních hodinách dne 2. Října v k.ú. obce Zašovice. Šestadvacetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky VW Passat směrem od obce Brtnice k obci Nová Brtnice. Na přímém úseku vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do betonového tarasu kanalizace. Vozidlo se převrátilo na pravou boční část. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl se zraněním převezen do nemocnice k ošetření. Dopravní policisté šetří příčinu havárie. Celková škoda byla vyčíslena na čtyřicet tisíc korun.

 

Nedodržela bezpečnou vzdálenost

K dopravní nehodě došlo v odpoledních hodinách dne 3. října v ulici Znojemská v Třebíči. Jedenatřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem značky Škoda Felicia směrem od Třebíče k obci Střítež. Nedodržela bezpečnou vzdálenost za osobním vozidlem značky Suzuki Baleno, do něhož zezadu narazila. Při dopravní nehodě došlo ke zranění šedesátileté řidičky, pětiletého a tříletého spolujezdce z vozu suzuki. Všichni byli převezeni k ošetření do nemocnice. Dopravní policisté provedli u řidiček dechovou zkoušku na alkohol. V obou případech byla s negativním výsledkem. Celková škoda byla vyčíslena na čtyřicet tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 05 Říjen 2011 13:43