Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 19. září
Stíny 19. září PDF Tisk Email
Pondělí, 19 Září 2011 15:40

Tři vloupačky

Neznámý pachatel v období od 11. do 16. září vnikl po násilném překonání vchodových dveří do vnitřních prostor rekreační chaty v lokalitě Staré Hory v k.ú. obce Mohelno. Nezvaný host si odnesl z chaty pracovní nářadí v hodnotě téměř dvacet pět tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Neznámý pachatel v období od 4. do 18. září vnikl do neuzamčené pracovní dílny u rodinného domu v Meziříčsku.

Odcizil různé druhy pracovního nářadí potřebné na řemeslné zpracování kovů. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na více než devadesát pět tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Neznámý pachatel vnikl v noci z 16. na 17. září do vnitřních prostor stodoly ve Stropešíně po násilném překonání petlice u vchodových vrat. Odcizil dvě sady pneumatik na osobní vozidlo. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na více než dvacet pět tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Jel v protisměru a boural

Řidič motocyklu se nedržel ve svém pruhu. Dopravní policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo ve večerních hodinách dne 18. září  mezi obcemi Okříšky a Krahulov. Třiadvacetiletý řidič motocyklu značky Kawasaki ZR7 jel ve směru od obce Okříšky. Při jízdě se nedržel v pravém jízdním pruhu a v pravotočivé zatáčce vyjel vlevo, kde se bočně střetl s nákladním vozidlem značky Peugeot Boxer. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče motocyklu. Policisté z Obvodního oddělení Okříšky provedli u řidičů kontrolní dechovou zkoušku na alkohol, která byla s negativním výsledkem. Celková škoda byla vyčíslena na čtyřicet tisíc korun.


Marcela Lavická

Aktualizováno Úterý, 20 Září 2011 19:12