Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 12. září
Stíny 12. září PDF Tisk Email
Pondělí, 12 Září 2011 14:55

Lupič byl kuřák

Cigarety na benzínové čerpací stanici přilákaly nočního zloděje. Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o vloupání v obci Rudíkov. Neznámý pachatel v noci z 10. na 11. září vnikl po rozbití skleněné výplně okna do objektu benzínové čerpací stanice a odcizil různé druhy cigaret. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu odcizením na více než dvacet tisíc korun. Škoda vznikla poškozením objektu bude vyčíslena dodatečně. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Řidič byl pod vlivem alkoholu a havaroval

Opilý řidič nezvládl řízení vozidla, narazil do protijedoucího vozu a havaroval. K dopravní nehodě došlo ve večerních hodinách dne 10. září v ulici Slavonická v obci Jemnice.

Čtyřicetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Škoda Favorit směrem od ulice Na Podolí k obci Pálovice. Vyjel s vozem do protisměru, kde se bočně střetl s vozidlem značky VW Transporter. Vůz značky škoda  poté vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do sloupu veřejného osvětlení. Dopravní policisté provedli u řidičů dechové zkoušky a u řidiče škody naměřili 2,20 promile alkoholu v dechu. Na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Při dopravní nehodě nedošlo k žádnému zranění. Celkovou škodu vyčíslili policisté na třicet pět tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 14 Září 2011 13:10