Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 1. září
Stíny 1. září PDF Tisk Email
Čtvrtek, 01 Září 2011 12:32

Tříletý chlapec byl transportován do nemocnice

První školní den nezačal dobře pro řidičku a jejího tříletého syna. V ranních hodinách dne 1. září havarovala se svým vozem v k.ú. obce Domamil.

Třiačtyřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem značky Peugeot 306 směrem od obce Meziříčko k obci Domamil. Při jízdě se pravděpodobně plně nevěnovala řízení vozidla a vyjela do silničního příkopu, kde havarovala. Řidička byla se zraněním převezena do nemocnice k ošetření. Její tříletý syn byl letecky transportován do Nemocnice v Brně. Policisté provedli u řidičky dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem. Celková škoda byla vyčíslena na padesát tisíc.

 

Řádění sprejerů

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou přijali trestní oznámení o posprejování osobního vlaku. Neznámý pachatel v noci z 30. na 31. srpna v železniční stanici Studenec nasprejoval nápisy na celý bok osobního vagonu stříbrno černou barvou. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na sto čtyřicet tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu poškození cizí věci a hrozí mu trest odnětí svobody až na jeden rok.

 

Krádež hydroizolace

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč prověřují případ krádeže hydroizolace, ke kterému došlo na stavbě rodinného domu v Třebíči v ulici Na Klinkách. Neznámý pachatel v období od 29. do 31. srpna demontoval část mobilního oplocení a vnikl na staveniště. Odcizil 20 rolí hydroizolace volně uložené na paletě. Celková škoda byla vyčíslena na více než dvacet dva tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pondělí, 05 Září 2011 18:12