Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 12. srpna
Stíny 12. srpna PDF Tisk Email
Pátek, 12 Srpen 2011 06:49

Zavalen v siláži

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou přijali oznámení o pracovním úrazu, ke kterému došlo v silážním žlabu v Zemědělském družstvu v obci Ocmanice. V odpoledních hodinách dne 11. srpna prováděl osmapadesátiletý pracovník frézování siláže. Při naplnění vozu došlo k samovolnému uvolnění horní hrany siláže a následnému sesuvu na poškozeného. Zraněný muž se sám doplazil asi 30 metrů, kde si přivolal pomoc. Leteckou záchrannou službou byl transportován do Nemocnice v Brně s podezřením na poranění pánve a páteře. Policisté případ prověřují jako přečin ublížení na zdraví z nedbalosti.


Krádež nákupní tašky

O tom, že odložené věci v nákupním košíku neuhlídáme, se přesvědčila další okradená žena, která si odložila svoji tašku s obsahem do koše a nakupovala.

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o krádeži dámské nákupní tašky v Obchodním domě v ulici Znojemská v Třebíči. Neznámý pachatel v odpoledních hodinách dne 11. srpna využil nepozornosti majitelky a v nestřeženém okamžiku volně odloženou tašku odcizil z nákupního koše. Poškozená měla v tašce uloženou peněženku s finanční hotovostí, mobil, platební karty a osobní doklady. Celková škoda byla vyčíslena na šestnáct tisíc korun.

 

Pachatel se dopustil přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Bavorák nedal přednost v jízdě

K dopravní nehodě došlo mezi obcemi Dukovany a Mohelno v odpoledních hodinách dne 11. Srpna. Dvaačtyřicetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky BMW X6 směrem k obci Dukovany. Na křižovatce nedal přednost v jízdě nákladnímu vozidlu značky Citroen Jumper jedoucímu po hlavní silnici ve směru od Jamolic ke Slavěticím. Došlo ke střetu vozidel a k poškození betonového víka kanálové vpusti. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn. Dopravní policisté provedli u řidičů dechovou zkoušku, která byla u obou řidičů s negativním výsledkem. Celková škoda byla vyčíslena na více než sto šedesát tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Čtvrtek, 18 Srpen 2011 12:15