Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 8. srpna
Stíny 8. srpna PDF Tisk Email
Pondělí, 08 Srpen 2011 07:57

Skočil do řeky a zachránil ženu

Osmatřicetiletý muž z Třebíče neváhal a ženu, která si chtěla vzít život vytáhl z řeky. V odpoledních hodinách dne 7. srpna na Žerotínově náměstí v Třebíči vstoupila jedenačtyřicetiletá žena na betonový taras nad jezem přes řeku Jihlavu a skočila po hlavě do vody. V sebevražedném úmyslu ji zabránil náhodný kolemjdoucí, který její čin viděl a ihned se vrhl do řeky a ženu zachránil. Záchrannou službou byla žena převezena do nemocnice. Naštěstí utrpěla jen lehká zranění.

 

Lupič sportovec

V noci ze 4. na 5. srpna neznámý pachatel vnikl v ulici Spojovací v Třebíči na střechu prodejny se sportovním sortimentem a po násilném překonání požárního vikýře vnikl do vnitřních prostor. Z prodejny odcizil téměř sto párů bot, kšiltovky, krosny a další oblečení. Způsobenou škodu vyčíslí zástupci poškozené firmy dodatečně. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Pila a havarovala

K dopravní nehodě došlo v brzkých ranních hodinách dne 7. srpna v k.ú. obce Čechtín. Šestatřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem značky Peugeot 306 směrem od obce Benetice na obec Čechtín. Při projíždění pravotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost vozidla, najela na levou krajnici a havarovala v levém silničním příkopu. Dopravní policisté naměřili provedenou dechovou zkouškou u řidičky 0,81 promile alkoholu v dechu. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění ženy a záchrannou službou byla převezena do nemocnice k ošetření. Celková škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Úterý, 09 Srpen 2011 15:00